lördag 30 januari 2010

Med kameran i högsta hugg!

Dags för en ny arbetsdag! En arbetsdag som var förberedd och planerad, trodde jag! Den här gången fick dock kameran för första gången följa med till arbetet.

Redan vid ankomsten till arbetet kastades jag in i andra aktiviteter än de planerade! Men så är det i skolans värld, flexibilitet AO. Man får vara beredd på det mesta!

I morgonmörkret hjälpte jag en av kollegorna att ta fram grillgallret som stod längst in i uteförrådet, ett galler som var väl undanstoppat sedan höstterminen. Kollegan hade kommit extra tidigt för att fixa allt, beundransvärt då hon bor längst bort från skolan!

Rostiga och en aning svettiga fick vi så småningom trava in på arbetet, något sena då gallerletningen tog tid! Jag var ändå tacksam för att jag inte behövde ansvara för att spåra upp skidspåret till eleverna, även det skulle kollegan hinna med innan eleverna var på plats. Hon är otrolig! Vad vore skolan utan sådana "hjältar"!

Sedan fortsatte dagen i andra aktiviteter än jag anat! Än var det servering av frukost till de elever som inte hade hunnit äta frukost hemma. Eller så var det filmvisning och födelsedagsuppvaktning.

Så mina "välplanerade" lektioner krympte i antal men jag lovar att kameran fick jobba istället! Och bilder av verkligheten sparades för framtida bruk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar