lördag 9 oktober 2010

Gör en Photostory istället!

Bildspelet/Photostoryn om "Min förebild" är klar. Med hörlurar och mikrofon har jag suttit och skapat likt värste Ingemar Bergman. Då jag aldrig gjort en Photostory tidigare var det extra spännande att se resultatet. Premiär för lärarlyftarna på onsdag!

Photostory är ett lätt användbart verktyg att ta till när man vill skapa ett bildspel. Känslan av film finns där, absolut inte som stillbilder som växlar mekaniskt när man tittar på resultatet. Programmet har förslag på in- och utzoomningar men det går även att fixa egna om man vill. Lätt att få dit tal och bakgrundsmusik. Om det blir fel är det bara att backa tillbaka och göra om.

Läser idag att inspelningen av nästa storfilm "The Girl with the Dragon Tattoo" sköts av regissören David Fincher. Han lär vara noga med varenda scen, tar om och tar om tills han blir nöjd.
-Min Millenniumfilm ska bli storslagen, säger han.

Han skulle nog behöva använda sig av Photostory istället, då slapp alla aktörer dra på sig förkylning i höstvädrets Sverige, för de har nu stått där nu i timmar, i dagar och agerat och agerat.
-David, gör en Photostory istället, vet jag!

3 kommentarer:

 1. Ser förväntansfullt fram emot premiären.
  Bra presentation av ett bra program. Photo Story är kanon.

  SvaraRadera
 2. Hej Lisa.
  Jag läser och jag läser...
  Du är såå produktiv och har klar talang för att skriva intressant och underhållande. Ser fram emot premiären, och att ses på onsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack! Det är inte svårt att skriva när energin flödar och allt är så roligt! Extra kul att ses i vår lilla mysiga grupp! Välkommen!

  SvaraRadera