torsdag 9 september 2010

Bloggare som söker webb-hotell?

Bloggandet är här för att stanna! Alltfler upptäcker möjligheterna att nå en större publik genom bloggande. Antalet växer dagligen, enligt senaste siffrorna så startas varje dag ungefär 190 000 bloggar. Jag har skrivit om detta tidigare i mina inlägg, läs här.

Nu kanske du redan bloggar men söker ett hotell, ett webbhotell? Då kanske du hittar vad du söker i den här tävlingen från Webbhotell City Network där du dessutom kan vinna en iPad.

I min ordbok står en förklaring till ordet hotell: "Anläggning där resande kan bo mot betalning per natt". Men när jag söker på ordet webbhotell finns ingen förklaring, givetvis av förståeliga skäl. Boken är för gammal! Det mesta som skrivs idag skrivs på nätet, och inte i bokform!

Webbhotell är ett slags serviceställen där du kan låna och lagra utrymme, gratis eller mot betalning, för det du publicerar på nätet, ex. hemsidor och bloggar, du får tillgång till egna domäner. Varje år görs undersökningar vilket webbhotell som anses bäst, är du intresserad av det senaste resultatet kolla här.

Om du nu vill starta en blogg eller redan är bloggare, lycka till i tävlingen! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar